Succes zonder stress in tijden van corona

8 uur aan 1 stuk van de ene online meeting in de andere. En waar zit die scheidingslijn tussen werk en privé?
De afgelasting van het afterwork-momentje en geen ontspanning meer. Altijd op dezelfde muren kijken.

Hoe zalig klinkt het om de werkdag te kunnen starten en afsluiten met een rustig moment voor jezelf waarbij je tot jezelf komt en even enkel met jezelf bezig bent. Even de batterijen écht terug opladen. Een douche, opladen van of sportuurtje van je geest. Zo zou je het ook kunnen zien.

Er bestaat een techniek die dat toelaat en die nog heel veel meer wonderlijke dingen met je doet.

In onderstaande video van de TM-organisatie leggen verschillende internationale sterren zoals Gisèle Bundchen, Katy Perry, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Russel Brand, …. uit hoe de TM-techniek hun leven positief heeft veranderd. Ook ik, Pascaline, oprichtster van Legima en PASCALINELOUWAGIE, kan erover mee spreken. Ik beoefen de techniek sinds november 2018 en het heeft mijn leven positief veranderd.

Op maandagavond 15 maart 2021 om 20 uur is er een gratis online infosessie met 3 live getuigenissen van TM-beoefenaars. Deze sessie is een samenwerking tussen

Legima (voor studenten ,ouders en familie ) en PASCALINELOUWAGIE (voor collega’s, zelfstandigen en hun vrienden en familie ) en Succes zonder stress. Naast de 3 live getuigenissen (waaronder die van Paul Nieuwdorp of Sabine Plasschaert van Succes zonder stress en mijn getuigenis) krijg je ook de volledige wetenschappelijk onderbouwde uitleg over Transcendente meditatie mee.

Bij interesse om deze gratis infosessie te volgen, stuur een mailtje naar info@legima.be en op de dag zelf sturen wij je de online link.

HAPPY TEAMS,
HAPPY BUSINESS,
BETTER WORLD
PASCALINE LOUWAGIE

pascaline

Pascaline Louwagie

Normaalschoolstraat 23 - 9000 Gent

pascalinelouwagie@gmail.com

0486 652 651

KMO-Portefeuille Advies: DV.A231615