Over Pascaline

Hallo, ik ben Pascaline Louwagie (38). Voortdurend zoekend en strevend naar balans. Vrouw, mama, vriendin en onderneemster mét ambitie.Mijn omgeving beschrijft me als een zelfbewuste positivo en enthousiaste adviseur met een power attitude en het hart op de juiste plaats.

Gedreven om mensen en organisaties positief in beweging te krijgen. Mensen empoweren door ze in zichzelf en hun talenten te laten geloven dat is mijn levensmissie. Geef ze geen vis maar leer ze vissen. 

Professioneel heb ik het gevoel dat ik in flow ben en mijn diverse talenten mag uitleven :

  • mijn liefde voor en geloof in mensen
  • mijn strategisch inzicht
  • mijn communicatievaardigheden 
  • drang naar duidelijkheid en de zaken benoemen
  • holistische benadering
pascaline

Ik geloof dat mensen (klanten en medewerkers ) het hart en het bewustzijn vormen van een organisatie.

Human Resources wordt echter al té vaak niet serieus genomen door bedrijfsleiders. Te zweverig, vaag & en wat is de Return On Investment (=ROI) ?

Bovendien worden in de traditionele HR mensen vaak bekeken vanuit gedrag. Terwijl onderliggende overtuigingen en potentieel vaak over het hoofd gezien worden.

Daarom willen wij meetbare en door technologie ondersteunde HR-trajecten bieden met een duidelijke ROI.
Zodat HR met recht en rede hét belangrijkste departement wordt in uw bedrijf.

De afgelopen 12 jaar heb ik mijn eerste eigen zaak Legima uitgebouwd. LEGIMA gelooft dat jongeren schitterende studieresultaten kunnen halen als deze bouwstenen verenigd zijn.

Ze hebben een studierichting die hun goesting en zin geeft en voldoende competenties.  Ze hebben vertrouwen in hun  studiemethode en kunnen autonoom studeren.

Daarom helpt LEGIMA studenten in het aanleren van een beter timemanagement en doeltreffende studie aanpak, minder stress en meer zelfvertrouwen, kennisverwerving rechten en studiekeuze (vanuit natuurlijke talenten ).

In 2019 voelde ik dat ik nieuwe horizonten wou verkennen : groeien en bijleren. Ik startte als HR organisatie consultant bij Holix (voorheen Forte). Ik bouwde er kennis op over de uitdagingen van KMO's en hoe je dit in samenwerking met de klant kan aanpakken.

De Holix-methode is één van de methodes die we vandaag inzetten op onze trajecten. Het is een innovatieve wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor de ontwikkeling van mensen in organisaties in een wereld die steeds complexer wordt. Ook wel eens  VUCA-wereld genoemd.

Ik leerde mezelf beter kennen en ondervond dat ik in een team van nature vertrouwen opwek.

Daarnaast zijn duidelijkheid scheppen en mensen empoweren om naar een gemeenschappelijk doel te werken energiegevers.

Een gemeenschappelijke duurzame visie op lange termijn is iets waar ik heel hard in geloof. Als de business iets relevant kan betekenen voor de maatschappij maakt me dat veel enthousiaster.

Als juriste van opleiding (met een knipoog) leerde ik bij Holix ook de kracht van cijfers.

Objectiveren door getallen. Meten is weten. Het is een natuurlijke reflex geworden. Ik ben ook enorm leergierig. Al moet wát ik lees altijd een concreet doel dienen, liefst onmiddellijk toepasbaar.

- Pascaline

HAPPY TEAMS,
HAPPY BUSINESS,
BETTER WORLD
PASCALINE LOUWAGIE

pascaline

Pascaline Louwagie

Normaalschoolstraat 23 - 9000 Gent

pascalinelouwagie@gmail.com

0486 652 651

KMO-Portefeuille Advies: DV.A231615